Oud QSC èr Danny Ris begeleid jonge talenten

Wormerveerder Danny Ris (38) heeft een niet alledaags beroep: dat van voetbalmakelaar. Dat heeft u ongetwijfeld in de laatste aflevering van Sport in Zaanstad gezien. Ook deze aflevering kun je terugkijken op de website www.voetbalinzaanstad.nl. Ook in de KnolKnal nummer 156, de nieuwsbrief van de plaatselijke voetbalvereniging aandacht aan de recente Zaanse handeling die de neef van oud vv Knollendam voorzitter Thijs Ris (”Hij is een zoon van mijn broer”)deed. Ris is met Menno Beukeman eigenaar van Global Football Management.
Even dachten ze in Oostknollendam nog dat Danny bij vv Knollendam heeft gespeeld, maar dat klopt niet. Ze waren in de war met zijn broer Michael Ris. Die heeft ooit bij vv Knollendam gekeept en is inmiddels overgestapt naar rkvv Saenden in Wormerveer. Danny bracht vanuit zijn Haagse bureau recentelijk Sam Beukema van Go Ahead Eagles naar AZ en Joël Drommel van FC Twente naar PSV.
Op de foto: (aangeleverd) vlnr Danny, Joël en Menno.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl