Open vrienden en vriendinnetjes voetbaltraining bij zvv Zaandijk

Zaandijk- Bij zvv Zaandijk is de jeugd erg belangrijk, zijn er volop evenementen en activiteiten die door de actieve trainers worden georganiseerd. Jonge voetballers tussen de 4 en de 8 jaar die altijd aan het voetballen zijn en op tv naar elke wedstrijd die er is kijken kunnen zich dit keer aanmelden voor de V en V voetbaltraining van zvv Zaandijk? Ook als het je gewoon leuk lijkt om een keer een echte voetbaltraining te volgen ben je van harte welkom in Zaandijk. Op een zonovergoten sportcomplex Schanszicht werd er woensdag naar hartelust gevoetbald. En die dag wordt op woensdag 5 mei nog eens dunnetjes overgedaan, hopelijk zijn de weergoden dan weer goed gestemd.
Aanmelden voor de volgende voetbaldag kan via de site van zvv Zaandijk op https://zvvzaandijk.nl/vriendjestraining/ Er wordt gestart om 16.00 uur en je kunt om 17.30 uur weer opgehaald worden. Het worden hele leerzame middagen met heel veel voetbal. Je mag al je vriendjes en vriendinnetjes meenemen en dan gaan ze er in Zaandijk iets heel leuks van maken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl