Buitenterras Fortuna W met nieuw geplaatste Super Kingsize picknicktafels nog fraaier

Wormerveer- Hoe je het wendt of keert: de lente op het Fortuna Wormerveer complex is in volle hevigheid los gebarsten. Onlangs heeft het bestuur melding gemaakt van de plannen om het Fortuna-W complex aan de Watering een aanzienlijke metamorfose te laten ondergaan. De eerste veranderingen op het sportcomplex aan de Esdoornlaan zijn al zichtbaar.

Vorige week dinsdag werd het eerste deel aan deze verandering toegevoegd. Naast de twee nieuwe picknicktafels op het fraaie terras werd ook de nieuwe “Super Kingsize” picknicktafel geplaatst op het grasgazon. Deze tafel, naar ontwerp van bouwkundig timmerman Fred Boon en verder ontwikkeld met behulp van zijn productiemanager Willem Stam, werd op de plaats van bestemming gezet via de kraan.
8e2b1331-de04-4b00-86c1-f1fbc39794d0.jpg
Voor deze fraaie “Super Kingsize Table” heeft zich al een sponsor gemeld. Dit betekent dat de sportieve toekomst van de club, het team Onder 23 alsmede de Zaterdag 1 corifeeën, driftig gebruik zullen maken van deze nu al illustere spelerstafel. Vooraf reserveren is momenteel wel een vereiste.
5d394479-8478-492a-9530-19c2a6a642ad.jpg
Naast dit exorbitant werkstuk zullen de komende dagen nog  een tweetal nieuwe picknicktafels geplaatst worden. Dat betekent dat er  voor een ieder plaats is. Fortuna Wormerveer is klaar voor het komend seizoen en de werkers zijn nu volop in de weer om ook andere objecten voor het nieuwe seizoen op te leveren.
2614d5c6-0f27-417b-baab-d3b32c241c2e.jpg
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl