Topteams van ZV De Zaan plaatsen zich voor play-offs om kampioenschap van Nederland

Zaandam- Zowel dames 1 als heren 1 van ZV De Zaan hebben zich geplaatst voor de play-offs en spelen de komende weekenden om het kampioenschap van Nederland. De finales om het landskampioenschap worden gespeeld in een zogenaamde “best-of-three”.
Onlangs meldde de  zwemvereniging uit Zaandam dat Johan Aantjes komend seizoen de trainer van de mannen bij ZV De Zaan blijft. Zijn contract bij de Zaanse waterpolovereniging is met één jaar verlengd tot 1 juni 2022. Aantjes begint daarmee aan zijn vijfde seizoen als trainer bij de waterpoloërs.

Johan Aantjes, 62 jaar, heeft als trainer – coach een enorme staat van dienst in het Nederlandse waterpolo. In de periode 1999 tot en met 2003 en van 2006 tot en met 2013 was Aantjes bondscoach van de Oranje waterpolomannen. Aantjes heeft naast het coachen ook als speler vele hoogtepunten bereikt waaronder deelname aan de Olympische spelen van 1984 in Los Angeles, Oranje eindigde toen op de 6e plaats.
De Heren waterpolo tak van ZV de Zaan heeft een sterke potentie en een grote ambitie. De korte termijn doelstelling van Johan Aantjes is dan ook om kampioen te worden van de Eredivisie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl