Chihab El Boumeshouli timmert aan de weg

Alkmaar- Het kan de echte voetballiefhebbers niet zijn ontgaan dat Alkmaar een voetbalschool rijker is. Op het kunstgrasveld van de Alkmaarsche Boys trainen jonge aanstormende voetbaltalenten om zichzelf te verbeteren. Gericht en op maat want functioneel  trainen is een vaardigheid aanleren in plaats van een oefening, aldus oprichter en eigenaar Chihab El Boumeshouli.
De nu 39 jarige Chihab begon zijn eigen voetbalcarrière zelf als jong jochie bij Kolping Boys in Oudorp. Op 11 jarige leeftijd maakte hij de overstap naar AFC`34. Daar doorliep hij zijn hele jeugdopleiding en schopte in Alkmaar tot het 1e zaterdag elftal. Daarna raakte hij het voetbal uit het oog. Enkele jaren later was het Kenneth Goudmijn die de volwassener geworden El Boumeshouli met bal aan de voet flitsende acties zag maken. Hij werd uitgenodigd voor FC Marlene en speelde enkele jaren in de selecte van de Heerhugowaarders. Inmiddels heeft hij het zaalvoetballen vaarwel gezegd en richt zich al jaren op een trainerscarrière. En dat doet hij niet onverdienstelijk. Sterker nog, hij heeft potentie om als toptrainer nog wat stappen te maken. Ook bij de voetbalschool van AZ deed de Alkmaarder de nodige ervaring op. En dit jaar heeft hij de groep van AFC`34 onder 13 onder zijn hoede. Volgend jaar zal dat de jo19 groep zijn.
Over Voetbalacademie Alkmaar
Hoe beter je kunt voetballen, hoe zelfverzekerder je wordt. Zo simpel is het. Om beter te kunnen voetballen, is het essentieel om meer tijd te steken in je trainingen. Je moet je vaardigheden optimaliseren. Bij de Voetbalacademie Alkmaar kunnen voetballers is dit alles mogelijk door middel van groepstraining, small group training en individuele trainingen waarbij je bijvoorbeeld je snelheid, individuele acties, zwakke been kunt trainen.
De visie van voetbalacademie Alkmaar:
Veel bal handelingen met een hoge intensiteit. De vier trainers die er rondlopen hebben veel ervaring opgedaan in het jeugdvoetbal. Het stimuleren van zelfregulatie, het zelf beter willen en kunnen worden staat daarbij centraal. Dit alles met heel veel beleving en plezier.
Voetbal 3-daagse: “trainen als een prof” tijdens de meivakantie op 5, 6 en 7 mei
Voetbalacademie Alkmaar organiseert in de mei vakantie van woensdag 5 tot en met vrijdag 7 mei de Trainen als een prof voetbaldagen. Wil jij 3 dagen lang trainen als een prof ? Dit zijn trainingen  voor jongens en meisjes tussen de 6 en 13 jaar. Ook dit evenement zal wederom plaatsvinden bij de Alkmaarsche Boys en duren van 10.00 tot 15.30. Er wordt elke dag gestart met een ochtendtraining  en daarna zullen de kinderen lunchen . De lunch bestaat uit vers brood, fruit en gezonde dranken. De lunch wordt geheel door de voetbalacademie verzorgd waarna de middag training zal volgen. Er wordt getraind in kleine groepjes waardoor iedere speler veel persoonlijke aandacht krijgt. Het trainingsprogramma wordt gemaakt op basis van niveau en leeftijd. Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, keeper of speler: het maakt niet uit. Iedereen is welkom op het voorjaarskamp van Voetbalacademie Alkmaar.
Naast alle leuke trainingen , activiteiten, en een aandenken, sluiten ze ook dit kamp weer af met een special guest.  Om het Voorjaarskamp compleet te maken is er een bekende speler uitgenodigd.
Wil jij als voetballer ook een meivakantie vol plezier en mooie herinneringen? Schrijf je dan snel in via de website voetbalacademiealkmaar.nl of via een Bericht op 06-19352720 . Is er nog plek dan zijn voetballertjes getuige van het leukste voetbalkamp van de regio. Wees er snel bij want vol is vol. Belangrijk om te weten is dat het voetbalkamp voldoet aan de veiligheidseisen en regels van het RIVM en de regering. De kosten voor leden is 90 euro en voor nieuwe leden is dat 110 euro
Vanaf zondag 2 mei Peutervoetbal
Op Zondag 2 mei kunnen de mini`s aftrappen met een 10 weekse cyclus op het hoofdveld van vv Alkmaarsche Boys. Voetballen begint voor kinderen meestal rond het zesde jaar. In een enkel geval geven sommige clubs training aan kinderen van 5 jaar. Het is voor clubs  lastig om geschikte trainers te vinden die ook nog de juiste trainingsoefeningen kunnen geven. Doordat de voetbalacademie alle materialen tot de beschikking heeft kunnen ze zowel binnen als buiten trainingen aanbieden waarbij het plezier en de ontwikkeling van het kind centraal staan. Kinderen kunnen dus al in een vroeg stadium op de juiste manier kennis  maken met de sport, en in groepsverband met andere kinderen leren omgaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl