Aflevering 8 Sport in Zaanstad met veel voetbal en gasten Marleen Molenaar en Danny Ris

Zaanstad – Tussen alle vaccinaties en versoepelingen door en nog net voor de lintjesregen en Koningsdag presenteren Raymond Dorjee, Ralph Kerssens en Kees Klinkenberg een uurtje sport op de vrijdagavond. De 8e uitzending van Sport In Zaanstad.
In deze uitzending een tweetal gasten in de studio. Allereerst is dat Marleen Molenaar. Ooit een van de beste voetbalsters van ons land en nog altijd enorm begaan met de ontwikkelingen binnen en buiten het vrouwenvoetbal. Zelf als speelster opgegroeid bij KFC kwam zij uiteindelijk als (succesvol) teammanager terecht bij AZ en Ajax. Daarover valt genoeg te vertellen. Bijna vanzelfsprekend zal ook de Olympische loting voor de Oranjevoetbalvrouwen ter sprake komen. Hoe gevaarlijk kunnen Brazilië, China en Zambia zijn richting het ereschavot?
De tweede gast is Danny Ris. Gladoor van geboorte, maar ondertussen een wereldwijd opererende voetbalmakelaar met zijn bedrijf Global Football Management. Zijn meest in het oog springende recente klus was het onderbrengen van de talentvolle doelman Joël Drommel van FC Twente bij PSV. Deze week was Danny ook in Leeuwarden om de contractverlenging van SC Cambuur aanvoerder Erik Schouten af te ronden.
Tussen beide gesprekken door zal er een terugblik op de Korfballeague finale in good-old maar noodgedwongen leeg Ahoy te zien zijn. Een finale helaas zonder Zaanse inbreng binnen de lijnen. Aansluitend daarop een vooruitblik op de nieuwe competitie waarin KZ/Thermo4U en GG/IJskoud de Beste niet bij elkaar. Traditiegetrouw opent het trio Raymond, Ralph en Kees de uitzending met de laatste nieuwtjes uit de streek.
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op RTV Zaanstreek te volgen en staat op de websites van sportinzaanstad.nl en voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl