AZ en Jansen bekrachtigen deal

Alkmaar/Zaanstreek- AZ en Pascal Jansen hebben de verlengde samenwerking donderdag bekrachtigd. Onlangs bereikten club en hoofdtrainer al een akkoord. Op het AFAS Trainingscomplex werd het contract tot medio 2023 ondertekend. De hoofdtrainer van de Alkmaarders die groot deel van zijn jeugd in Zaandam heeft gewoond gaat dit seizoen voor het hoogst haalbaremet zijn ploeg.

Jansen coachte tot dusverre 22 officiële wedstrijden voor AZ. Met nog vijf wedstrijden te gaan staat AZ op een derde plaats met even veel punten als nummer twee PSV. Het programma van de Alkmaar Zaanstreek combinatie is:

zondag 25 apr 2021
Ajax 14.30 AZ
zaterdag 1 mei 2021
RKC Waalwijk 20.00 AZ
zaterdag 8 mei 2021
AZ 20.00 Fortuna Sittard
donderdag 13 mei 2021
FC Groningen 14.30 AZ
zondag 16 mei 2021
AZ 14.30 Heracles Almelo

Saillant detail is dat de wedstrijd Ajax-AZ het kampioensduel van de Amsterdammers kan worden. Mits de ploeg van trainer Erik ten Hag het inhaalduel op Donderdag 22 april (20:00 uur) met FC Utrecht weet te winnen. AZ heeft met eveneens twee zware uitwedstrijden een beduidend moeilijker programma dan concurrent PSV.
Foto’s: Ed van de Pol /edvandepol.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl