GGD Zaanstreek-Waterland gaat voor 600 prikken per dag in Topsportcentrum De Koog

Koog aan de Zaan – Hij is open; het Topsportcentrum De Koog, maar dan als priklocatie. De GGD Zaanstreek-Waterland opende vandaag daar de tweede regionale vaccinatielocatie. Inwoners uit de regio kunnen voortaan ook terecht bij het Topsportcentrum voor hun coronavaccinatie. De GGD start op deze locatie met het zetten van ruim 600 prikken per dag, zeven dagen in de week tussen 8.00 uur ’s ochtends en 8.00 uur ’s avonds.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl