Shoot out sessies voor RCZ miniracers

Zaandam- Weer eens iets anders dan penalty schieten was het Shoot-out sessie bij RCZ . Wie de jeugd heeft, die heeft de toekomst. En de jeugdtak bij RCZ is nog steeds groeiende. Op Sportpark Jagersveld was het afgelopen zaterdag 10 april weer een voetbalfeest voor de RCZ Miniracers . Dit zijn de jongste telgen van de club in de leeftijdscategorie van 6-jaar. Bij RCZ kan je al vanaf 4 jaar voetballen, het zogenaamde peutervoetbal. De jeugd blijft voorlopig doorvoetballen in de huidige vorm. Dat wil zeggen interne trainingen of onderlinge wedstrijden tegen je clubgenoten. De Regiocup competitie staat immers nog op losse schroeven ondanks dat de poule indelingen recent door de KNVB bekend zijn gemaakt.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl