Maandagochtend mopperploeg: “Over voetbal gaat het al tijden niet meer”

Oostknollendam- De Moppers reizen ‘stad en land’ af  voor vaccinatie en `reizen voor een prikkie. Dat is de `bijpassende kop deze week in de nieuwe Knolknal editie 150, de wekelijkse nieuwsbrief van sportvereniging vv Knollendam. Het is de actualiteit hede ten dagen. De zogenaamde risicogroep en daar zitten er nog een aantal van tussen binnen de vaste medewerkers groep in Oostknollendam.
Over voetbal bij in de knusse kantine bij vv Knollendam gaat het tijdens de koffie bij de maandagochtendploeg al tijden niet meer. Corona-stop. Vaccineren is nu hèt gesprek. Krijg jij hem al? Wanneer? Waar? Pfizer? Zeneca? Last gehad? Vragen alom. De locactie is wel een dingetje. Sinds de prikstart gingen of gaan Moppers naar Alkmaar, Purmerend, Zandvoort, Koog aan de Zaan en Wormer.
Maar iets wat toch nog enigzins over voetbal randzaken gaat is het volgende : Het bedrijf Ceelen uit Zeewolde kwam maandagochtend langs in Oostknollendam. Dit voor een extra onderhoudsbeurt van het veld. Het kunstgras werd ‘gesleept’, van extra korrels voorzien en gecontroleerd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl