Corina Dekker ook komend seizoen hoofdtrainer vv Alkmaar

Alkmaar/Zaanstreek- Vandaag precies 5 jaar geleden tekende de Zaanse voetbaltrainster Corina Dekker bij vrouwen eredivisionist vv Alkmaar als trainster van de Beloften. In die 5 jaar heeft Corina verschillende functies doorlopen, trainster van Jong, assistent 1e elftal, Hoofd Jeugdopleidingen en Hoofdcoach van VV Alkmaar.
Algemeen Manager Patrick Tenthof; “Wij zijn erg blij dat Corina heeft bijgetekend en dus ook komend seizoen verantwoordelijk zal zijn voor het opleiden van onze talenten. Ondanks de moeilijke start dit seizoen zien wij veel vooruitgang en hebben wij alle vertrouwen in de ontwikkeling van VV Alkmaar. Daar komt bij dat wij ook trots zijn dat wij als enige in de Pure Energie Vrouwen Eredivisie een vrouwelijke hoofdcoach hebben. Niet alleen vrouwelijke speelsters geven wij de kans om zich te bewijzen op het hoogste niveau, maar ook onze coaches.”
Corina Dekker; “Ik ben heel blij met het vertrouwen van de club en dat ik elke dag weer mag werken aan de ontwikkeling van zowel de meiden, maar ook mezelf als trainster”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl