Geslaagde open dag bij voetbalclub OSV

Oostzanerwerf- Afgelopen weekend organiseerde voetbalclub OSV een open dag voor de jeugd. Met dank aan de vele vrijwilligers van de club op Sportpark Oostzanerwerf. Jongeren van 8 tot en met 11 jaar konder zaterdag 10 april kennismaken met de gezellige club in de regio Oostzaan/Amsterdam. In de middag was het de beurt aan de bovenbouw in de leeftijdsgroep 12 tot en met 16 jaar.
Er waren diverse voetbalactiviteiten uitgezet zoals een panna veldje, dart schieten, partij vormen 1 tegen 1, 2 tegen 2 en 3 tegen 3 en konden er penalties worden genomen. De snelheid van de jeugdspelers kon worden opgemeten evenals het testen van de balvaardigheid middels een slalomparcours. Ook waren er diverse coördinatie oefeningen die konden worden uitgevoerd. Om 14;30 was het eindsignaal en keek de club uit Amsterdam Noord terug op een geslaagde voetbaldag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl