Verenigingsgebouw Sportpark Neck wordt opgeleverd

Neck- Het nieuwe verenigingsgebouw in Neck-Zuid, gebouwd door Bouwbedrijf KBK, aan de Sportstichting Wijdewormer wordt in april overgedragen. Daarmee krijgen de sportverenigingen vv DZS, Butje 13 en WWSV een prachtig nieuw gebouw, dat wind en waterdicht wordt opgeleverd. BPD verzorgde de totale gebiedsontwikkeling van het nieuwe sportcomplex en de 63 nieuwbouwwoningen.
Foto onderschrift: Drie verenigingen krijgen een mooi onderkomen in het Verenigingsgebouw Sportpark Neck. De gemeente Wormerland, Sportstichting Wijdewormer, voetbalvereniging DZS, korfbalvereniging WWSV, jeu-de-boulesclub Butje 13 en Bouwfonds Property Development (BPD)mogen trots zijn op het resultaat.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl