Nieuwe OFC trainer Pieter Mulders al bezig met nieuwe seizoen

Oostzaan- De opvolger van OFC trainer Roy van der Mije, die naar ADO`20 vertrekt is  Pieter Mulders. De ex prof van hfc Haarlem en Telstar maar ook speler van FC Hilversum heeft eerder als trainer bij Koninklijke HFC, VVOG en Rijnsburgse Boys volop successen behaald en wil dat in Oostzaan ook graag gaan doen. Als voetballer van Ajax 2 pikte hij al veel op van Louis van Gaal.
De 54 jarige in Almere woonachtige Pieter Mulders is al druk in de weer met de voorbereiding op het komende seizoen.  Eer had hij in Oostzaan al een goed gesprek met Louis Wijdenbosch en dat gaf hem vertrouwen in de club. Bij de Oostzaners hoopt hij zijn kennis en kwaliteiten opnieuw te bewijzen. OFC heeft met  Mulders en Wijdenbosch de ambitie op termijn naar de tweede divisie te promoveren. Dat moet gepaard gaan met conditionele fitheid en fitte spelers. Een van de reputaties van de harde maar rechtvaardige oefenmeester die erg veel zin heeft in zijn nieuwe uitdaging.  Foto: NHnieuws

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl