Goede prestaties Jasmijn van Uden bij Ajax vrouwen

Koog aan de Zaan- De JO15-1 speelster Jasmijn van Uden heeft zich in eerder vermelde trainingen bij Ajax (met oudere speelsters) dermate opvallend goed laten zien dat Ajax met de pas 15 jarige Jasmijn (en ook met KFC) contact hebben opgenomen over een beoogde instroming in het Talententeam van Ajax, uitkomend in de landelijke Beloften competitie voor vrouwen.
Jasmijn heeft aangegeven dat ze het liefst komend seizoen nog in de JO17-1 speelt, omdat ze zich bij KFC nog heel goed kan ontwikkelen. Ajax deelt deze visie en vindt ook dat de echte talenten liefst zo lang mogelijk met en tegen de jongens moeten spelen. Ajax heeft daarom nu met Jasmijn afgesproken dat ze in seizoen 2021/2022 wekelijks één keer bij het Talententeam (Jong Ajax Vrouwen) gaat meetrainen. Op deze manier blijft ze wel `aangelijnd` bij de club uit Amsterdam die haar eigenlijk nu al heel graag ziet komen, maar altijd prioriteit geeft aan de beste keuze voor talentontwikkeling.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl