Vrijdag 21:00 uur Sport in Zaanstad aflevering 6

Zaanstad- In de zesde aflevering van Sport In Zaanstad op ZaanTV weer een gevarieerd aanbod aan onderwerpen. Aan tafel bij Raymond Dorjee, Ralph Kerssens en presentator Kees Klinkenberg dit keer twee vertegenwoordigers van de VVV Westzaan (voorzitter Stefan Gorthuis en trainer Arjen Zwaan) en de wielrennende preses van het dit weekeinde jubilerende DTS Mike Terpstra.
Naast deze drie gasten ook de samenvatting van de laatste reguliere Korfballeague competitiewedstrijd tussen GG/IJskoud de Beste en KZ/Thermo4U. Van laatstgenoemde ploeg ook meteen de samenvatting van de overtuigend gewonnen wedstrijd in de Play Off tegen DOS’46.
Raymond Dorjee en Ralph Kerssens nemen de kijkers ook mee door hun ontelbare sportnieuwtjes zoals deze te zien zijn op de website www.voetbalinzaanstad.nl en www.sportinzaanstad.nl Opvallend detail bij deze uitzending: zowel Stefan Gorthuis als Mike Terpstra zwaaien af als voorzitter van hun club.
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. Ook op de websites en youtube kunnen de afleveringen terug gekeken worden.
Foto onderschrift: vvv Westzaan trainer Arjen Zwaan nog steeds actief voor Talentgoals, samen met Erik Jahn (l) en Ricardo Hemmen (r)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl