Jong AZ speler Yusuf Barasi opgeroepen voor Jong Turkije

Alkmaar/Zaanstreek- Yusuf Barasi is opgeroepen voor Jong Turkije. De ploeg van trainer Tolunay Kafkas speelt eind maart vriendschappelijke duels met Kroatië en Servië. De zeventienjarige Barasi zit voor de tweede keer bij de selectie.  Op 26 maart spelen de Turken in stadion Kranjčevićeva in Zagreb tegen Kroatië. Vier dagen later staat stadion Bahçeşehir Okulları in Alanya het thuisduel met Servië op de rol.

Barasi
Jong AZ-aanvaller Barasi kreeg in november zijn eerste oproep van Turkije en maakte in het EK-kwalificatieduel met Kosovo (3-0 zege) zijn debuut. Eerder speelde hij ook verschillende jeugdinterlands voor Oranje.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl