Wat is de status van de fusiegesprekken tussen FC Zaandam en z.v.v. Zaanlandia?

Zaandam- Eind september 2020 hebben de ledenvergaderingen van FC Zaandam en zvv Zaanlandia goedkeuring verleend voor het uitwerken van een plan voor de fusiemogelijkheden tussen beide verenigingen. De uitwerking heeft door verschillende redenen, niet in de laatste plaats door Corona, vertraging opgelopen. Inmiddels zijn de gesprekken tussen de beide Zaandamse voetbalverenigingen enige tijd geleden hervat.
De gesprekken vinden in een goede en constructieve sfeer plaats en er is een tijdschema opgesteld. Hierin is bepaald dat de komende vier maanden er wekelijks een overleg plaatsvindt tussen de beide verenigingen. Het streven is dat voor de zomervakantie een definitief fusievoorstel gereed is dat voorgelegd kan worden aan de leden van beide clubs.
In de periode tot en met mei zullen diverse zaken moeten worden onderzocht, waarbij de hulp nodig is van een aantal leden. Er zullen in eerste instantie werkgroepen voetbalzaken, financiën, commerciële zaken, kantine en complex worden opgestart, die in een kort tijdbestek van circa 2-4 weken een aantal zaken op hoofdlijnen gaan uitwerken. Diverse leden van beide clubs worden de komende periode benaderd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl