sv Rood Wit Zaanstad en Soccermind slaan handen ineen

Zaanstad- Rood Wit Zaanstad en voetbalschool Soccermind uit Oostzaan slaan de handen ineen. Ook op Sportpark Vijfhoek in Zaandam zullen nog meer voetbalactiviteiten plaatsvinden.
OSV Amsterdam en Rood-Wit Zaanstad worden op korte termijn namelijk de twee nieuwe partnerclubs van Soccermind. Hierdoor opent Soccermind twee nieuwe locaties, naast de thuisbasis OFC Oostzaan.
Soccermind is de voetbalschool waarbij de positieve mindset om een goede voetballer te worden centraal staat. Eigenaar en oprichter van Soccermind:  Cengiz Caglar: ” Het brein is namelijk het krachtigste hulpmiddel voor de persoonlijke groei die nodig is om een goede voetballer te worden. Naast techniektrainingen wordt er bij ons veel aandacht besteed aan het individu en de achtergrond van de voetballers. Door middel van coaching worden de voetballers gemotiveerd om hun persoonlijke doelen na te streven. Soccermind stimuleert de persoonlijke groei door het vergroten van onder andere zelfvertrouwen, zelfdiscipline, zelfstandigheid en creativiteit. Deze gewoonte-vormingen samen met de techniektrainingen vormen de ontwikkelingscurve van de voetballers.
Cengiz Caglar speelde zelf bij HFC Haarlem en BVO Veendam. Haalde de top niet doordat hij mentaal tekort kwam. Helpt nu spelers om hun droom wel waar te maken, door juist aan hun mindset te werken. Dat doet hij in een team met Dave Derlagen als performance coach en Niels Kosterman als techniektrainer. Derlagen kwam van vanuit de Hellas Sport jeugd en speelde zelf onder meer in de jeugd van Ajax en AZ en is als jeugdtrainer bij de Alkmaarse club actief geweest. Hij focust zich binnen Soccermind vooral op het individueel ontwikkelen van jonge voetballers op technisch en fysiek vlak.
De derde persoon binnen de gelederen is Niels Kosterman, een jonge trainer met veel ambitie die al diverse elftallen in de regio getraind heeft en meerdere trainersdiploma’s behaald heeft. Hij richt zich binnen Soccermind vooral op de techniektrainingen om jonge voetballers te ontwikkelen. “Voor ons is dit een belangrijke mijlpaal. Door deze samenwerking kunnen wij verder gaan groeien en deze ambitieuze clubs helpen hun doelstellingen te bereiken” verklaart Kosterman. “Daarnaast is dit een mooie stap voor onze differentieel leren methode, omdat er nu getraind kan worden op alle soorten ondergronden.”
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl