Meer tennissers actief nu dubbelen weer mag

Oostknollendam- ‘Klein Wimbledon’ leeft op nu er weer gedubbeld mag worden. Het spel tennis wordt ook door de veelal wat oudere inwoner van Oostknollendam beoefend.
”Wanneer gaan we weer eens tennissen?” Werner van Eck was wel een beetje klaar met de lange winter/corona-stop. Vooral omdat hij als 88-jarige zijn tweede vaccinatie intussen ‘binnen’ had. Deze week was het zover. Het mocht weer, dubbelen. Werner, Ria, Car en Bart (zie foto) hadden de primeur. De komende weken leeft Klein Wimbledon weer op.
Beter laat dan nooit
Dat geldt zeker voor oud-voorzitter Evert Klos. Hij begint als 65-jarige met… tennissen. Hij heeft zich aangesloten bij ’team Car’ wat verwijst naar het team van bekende Oostknollendammer Karl Husslage. Zijn debuut is aankomende maandag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl