Straatvoetbalkoning Edward van Gils te gast in 5e aflevering van Sport in Zaanstad

Zaanstad- In de vijfde uitzending van Sport in Zaanstad. Net als de voorgaande vier edities komt ook deze aflevering tot stand door de nauwe samenwerking tussen Voetbal In Zaanstad, Sport In Zaanstad en ZaanTV.
In deze editie de laatste nieuwtjes van de websites, maar schieten Raymond Dorjee en Ralph Kerssens ook met scherp en is de vraag hoe Streetking Edward van Gils daar mee om gaat. Een streekgenoot die inmiddels wereldberoemd is, maar de Zaanstreek nog altijd koestert als zijn geboortegrond.

De maandagavond is de vaste Jong AZ avond. Tegen NAC Breda werd er niet gewonnen. Dat maakte de al zo koude en natte avond behoorlijk deprimerend. Trainer Michel Vonk geeft tekst en uitleg. Samenvattingen van de Korfballeague wedstrijden van de Zaanse vertegenwoordigers mogen in dit programma niet ontbreken. Aansluitend nog wat wetenswaardigheden uit datzelfde wereldje. De categorie trainers gaan en komen. Heb je verder nog tips of suggesties voor de uitzending? Email dan gerust naar  info@sportinzaanstad.nl of meld je sportnieuws via de whatsapp tiplijn op 06-53334163.

ZaanTV is gestart op 20 september 2016 en te bekijken op op de volgende kanalen: Ziggo-36 (Zaanstad) en 45 (Wormerland) en op KPN te bekijken op kanaal 1418. Het programma Sport in Zaanstad is een initiatief en samenwerkingsproject tussen voetbalinzaanstad.nl en RTVZaanstreek. Hierin komen diverse voetbal maar zeker ook andere sportzaken aan bod.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl