Vrijdag 12 maart 5e aflevering Sport in Zaanstad met tafelgast Edward van Gils

Zaanstad- Vrijdag weer de hoogste tijd om te starten met de vijfde uitzending van Sport in Zaanstad. Net als de voorgaande vier komt ook deze aflevering tot stand door de nauwe samenwerking tussen Voetbal In Zaanstad, Sport In Zaanstad en ZaanTV.
In deze editie de laatste nieuwtjes van de websites, maar schieten Raymond Dorjee en Ralph Kerssens ook met scherp en is de vraag hoe Streetking Edward van Gils daar mee om gaat.
De maandagavond is de vaste Jong AZ avond. Tegen NAC Breda werd er niet gewonnen. Dat maakte de al zo koude en natte avond behoorlijk deprimerend. Trainer Michel Vonk geeft tekst en uitleg. Samenvattingen van de Korfballeague horen als het ware bij dit programma ook als niet alle Zaanse clubs winnen. Daarna nog wat wetenswaardigheden uit datzelfde wereldje. De categorie trainers gaan en komen. Alvast veel kijk- en luisterplezier voor vrijdag.
ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op www.rtvzaanstreek.nl te volgen Ook de websites www.sportinzaanstad.nl en www.voetbalinzaanstad.nl hebben de stream op hun website staan. Heb je verder nog tips of suggesties voor de uitzending? Email dan gerust naar info@sportinzaanstad.nl of whatsapp de tiplijn op 0653334163

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl