Robbert Brink nieuwe DZS hoofdtrainer

Wijdewormer- Robbert Brink zal deze zomer Adri Looijen opvolgen als hoofdtrainer van DZS. Trainer en club tekenden 9 maart jl. een éénjarige-overeenkomst met de intentie om langer samen te werken.
De huidige trainer van VPV Purmersteijn Onder 23 krijgt te maken met een ambitieuze en uitgebalanceerde selectie. De technische staf van de DZS-selectie is intact gebleven en bestaat, naast hoofdtrainer Robbert Brink, uit assistent-trainers Jelco Deinum en Michael van Mierlo, teammanager Ronald Florusse, keepertrainer Bas Kok en verzorger Ellen Florusse. Purmerender Robbert Brink valt met zijn neus in de boter. Hij is de eerste trainer die kan werken op de prachtige en gloednieuwe accommodatie in Wijdewormer.

Voor Robbert Brink is het zijn eerste periode als hoofdtrainer. Uit de gesprekken van de trainer met technische staf, spelers en club sprak veel vertrouwen en enthousiasme. Streven is om met DZS binnen een paar seizoenen weer een stabiele zaterdag 3eklasser te worden en het voetbal van de selectie en jeugd verder te ontwikkelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl