Senioren tot 27 jaar sc Hercules Zaandam weer terug op het veld

Zaandam- Vrijdag avond was het eindelijk zover voor. De heren -en damesselectie tot en met 26 jaar stonden weer op het trainingsveld. Na een aantal maanden zonder voetbal, was er bij iedere voetballer/ster een glimlach van oor tot oor te zien. Op het grasveld werd onder leiding van Eric Heeringa en Raymond Huisman met een groep van 20 spelers getraind. Op het kunstgras was ook de damesselectie te vinden, dit onder leiding van Cor en Adam. Het was een genot om deze groepen weer terug te zien op het sportcomplex van Sportpark de Kuil. Nu afwachten of er met een doel kan worden getraind: Want de Zaanstad Cup en KNVB Regiocup staan inmiddels op het programma. Het wachten is op een goedkeuren van het kabinet/de regering en uiteindelijk de Gemeente Zaanstad.