Voetbalnieuws, tips of suggesties op website voetbalinzaanstad.nl via clubpost gratis, makkelijk en snel te posten

Zaanstad- Het is voor sport en voetbalclubs nu zelf mogelijk om tips, suggesties, voetbalnieuws, verslagen en persberichten in te dienen. Zelf uploaden middels een clubpost gaat nu makkelijker dan ooit. Of dat nu via een tablet, smartphone of desktop gaat maakt niet zoveel uit, het kan allemaal. Via menu optie: bericht plaatsen, kan er op de website via https://voetbalinzaanstad.nl/clubpost/ nu zelf makkelijk content worden geupload.  De website voetbalinzaanstad.nl is nog altijd flink groeiende en dat levert steeds meer bezoekers en clicks op. Het is natuurlijk ook nog altijd mogelijk om een persbericht te whatsappen of gewoon een bericht te mailen naar info@voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl