Medische staf Ger Spannenburg, Lennart Kroes en Mennolt Klaassen verlengen bij KFC.

Koog aan de Zaan- Het is de tijd van de ‘contract besprekkingen’. Voetbalvereniging KFC kon al eerder goed nieuws brengen omtrent het verlengen van de contracten van de senioren trainers en ook donderdag 4 maart was er positief nieuws in Koog aan de Zaan te melden. Dit keer vanuit de medische hoek. Het volledige team, bestaande uit Lennart, Mennolt en Ger heeft aangegeven graag volgend seizoen ook deel uit te maken van de Groote Koogse.
Een mooi compliment aan de huidige spelersgroep aangezien alle drie de heren hebben aangegeven dat de selectie uitermate prettig samenwerkt met de medische staf.
Het bestuur is blij dat ze niet alleen voor de spelers een prettige omgeving hebben gecreëerd maar ook voor de staf. KFC ambieert een lange termijn samenwerking en is tevreden over het continueren met dezelfde clubmensen binnen de vereniging. Dat moet ook sportief gezien resultaat gaan opleveren. Het wachten is dan ook tot men weer ‘vrij’ kan spelen om de prijzen.
Vanavond trainde de selectie (tot 27 jaar) voor het eerst weer als groep onder toeziend ook van de medische staf.
Foto onderschrift: Van links naar rechts: Ger Spannenburg, Lennart Kroes en Mennolt Klaassen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl