Voetbalclub Saenden besteed bedrag van Vriendenloterij zeer nuttig

Wormerveer- Op een sobere, kille en koude donderdag was er toch reden voor euforie en kregen diverse leden binnen de club een hartverwarmend gevoel. Dit alles was te danken aan de gift van de Vriendenloterij. Vandaar dat op donderdag 4 maart de oude, roestige en lekkende platen van de  Saenden tribune zijn gehaald. De nieuw aangeschafte platen konden vervolgens direct worden gemonteerd. Clubman Theo van Vlaanderen was daar getuige van en verwacht dat de club uit Wormerveer er weer jaren mee voort kan.
Ook rkvv Saenden voorzitter Ron Rijkers was een tevreden man en voegt daarbij toe: “Er is vandaag weer hard gewerkt en nuttig werk verzet. Dit alles met dank aan de tomeloze inzet van onze vaste vrijwilligers. Wij danken eveneens de vrienden loterij, die hebben ons aller Saenden tot club van de week uitgeroepen en hebben hiermee dit moois financieel ondersteund en voor ons realiseerbaar gemaakt.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl