Maak kennis met GOALMASTER PRO en verbeter je voetbaltechnieken thuis, buiten of op het voetbalveld!

Zaanstad- De GOALMASTER PRO is het nieuwe, gewilde voetbalspel product van dit moment voor indoor en outdoor gebruik! Met de GOALMASTER PRO kun je je voetbaltechnieken verbeteren zoals je oog- en voet coördinatie en lichaamshouding tijdens het schieten van de bal. Vele bekende voetbalspelers zoals Demy de Zeeuw zijn al in het bezit van de GOALMASTER PRO. Het product is draagbaar, demontabel en makkelijk op te bergen waardoor je het binnen in huis, maar ook buiten kan spelen.
Bij de GOALMASTER PRO wordt een zachte foam-bal geleverd die ervoor zorgt dat je inboedel beschermd blijft en geen schade kan aanrichten. Met de GOALMASTER PRO wilt GOALMASTER GROUP B.V. jong en oud meer in beweging brengen zodat je plezierig bezig kan zijn met sport. De GOALMASTER PRO kan je alleen spelen, maar ook met je familie, vrienden en collega’s. Naast dat de GOALMASTER PRO ideaal is om je voetbaltechnieken te verbeteren is het ook mogelijk om op een competitieve wijze met elkaar de strijd aan te gaan. Je kunt namelijk elkaar uitdagen door te kijken wie de meeste punten scoort in een van de drie ringen! GOALMASTER GROUP B.V. heeft nu een speciale kortingsactie speciaal voor de lezers van voetbalinzaandstad.nl: gebruik de code VOETBALINZAANSTAD20 om tijdelijk 20% korting te krijgen bij je eerstvolgende aankoop op www.goalmasterpro.com. Daag elkaar nu uit en ontdek wie de echte GOALMASTER PRO champion is!
GOALMASTER GROUP B.V. heeft naast de GOALMASTER PRO sinds kort ook een gloednieuw product op de markt gebracht, namelijk de GOALMASTER PRO PLUS. Deze variant is zwaarder en groter dan de normale GOALMASTER PRO. Deze variant is al bij meerdere scholen, sportclubs en voetbalverenigingen in gebruik. De trainers, voetbalspelers en gymleraren zijn enorm enthousiast! Dit model is ideaal voor het verbeteren van je traptechnieken en je lichaamshouding tijdens het schieten. Met dit model kun je een normale lederen bal gebruiken wat er dus voor zorgt dat je zo hard kan schieten tegen de GOALMASTER PRO PLUS als je maar wilt. Dit model is ideaal voor op het schoolplein, voetbal- en buitensportvelden, sportdagen en andere indoor- en outdoor activiteiten. Dit model heeft wieltjes waardoor het makkelijk klaar te zetten en op te bergen is. Mail naar info@goalmasterpro.com voor de prijs en meer informatie!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl