Andy Huitema hervat met vv Knollendam trainingen, samen met 27-plussers

Oostknollendam- “Het mag weer. Trainen. Eindelijk weer reuring op ons sportpark” meldt Bart van der Laan van de PR commissie van vv Knollendam. Elke week weer. Vanaf donderdag. ”Dat zal zijn van 19.30 uur tot 20.30 uur; daarmee houden we rekening met de avondklok. De jongens ouder dan 27 mogen dan niet in groepsverband trainen, ze kunnen dat natuurlijk wel in twee-tallen doen”, schrijft trainer Andy Huitema aan de selectie.  ”Wat we onder meer kunnen doen is een parkoers uitzetten: afronden, voetvolley, pass, trap. enz. Dit kan in tweetallen en in grotere groepen. Iedereen wordt dus verwacht. De spelers van het 3e mogen bij ons aansluiten, het 4e kan weer op de andere helft van het veld trainen”. Het hebben van een kleine selectie heeft zo dus ook zijn voordelen.
Groei
Ook positief nieuws over tennisclub `Klein Wimbledon,  die groeit en bloeit. Niet alles is kommer en kwel in deze corona-tijd. De tennistak in Oostknollendam wordt almaar groter. Vorige week noteerde de tennis-commissie het 65e lid.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl