Sport in Zaanstad aflevering 3

In de derde uitzending van Sport in Zaanstad gaan Raymond Dorjee en Ralph Kerssens de strijd aan met de gebroeders Huisman. Echte voetbaldieren en een aartje naar hun vaartje. Nu beiden actief als trainer.
Na hun gesprek gaat het over de Korfballeague. Samenvattingen van de laatste gespeelde ronde met helaas nederlagen voor onze Zaanse vertegenwoordigers KZ en Groen Geel.
Dan gaan we tot grote hoogte stijgen. De Nederlands recordhouder polsstokhoogspringen is onze gast. Hij springt met gemak 5.81 meter maar Menno Vloon kwam gewoon via de trap de studio binnen. Tot slot van de uitzending kijken we ook nog even rond op de ijsbaan in Assendelft. Want het vroor en dan ontstaat vanzelf de Elf Stedenkoorts. Maar zover kwam het niet maar geschaatst in de Zaanstreek werd er! En koorts is in dit coronatijdperk een uiterst beladen woord.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl