Broedplaats Hellema ontwikkelt culturele hotspot voor Kogerveldwijk

Zaandam- Het Motorblok, bestaande uit professionele theatermakers en horeca-vedetten, ontwikkelt binnen Broedplaats De Hellema, te vinden aan de Oostzijde 381, de komende maanden een culturele hotspot voor de Kogerveldwijk. Daarbij is er ook ruimte voor laagdrempelige horeca zo meldt mediapartner RODI.  
Foto: Dirk Karten, onderschrift: Bas Jonker, mede initiatiefnemer van BAZ Bouldergym, klimt als een berggeit omhoog. Het bijzonder gave indoor klimcentrum heeft bij De Hellema onderdak gevonden in de Oostzijde.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl