Wisselend resultaat Zaanse waterpolosters

Krommenie- In zwembad de Crommenije wisten de vrouwen van ZV De Ham ZC – ondanks stevig verweer – de nederlaag in de waterpolo vrouwen eredivisie tegen ZVL (7-12) niet te voorkomen zo meldt onze nieuwspartner RTVZaanstreek.
Tegen ZVL kwam De Ham, ondanks dat de vrouwen ruim voldoende presteerden – zaterdag nog wel tekort. ZVL wist dankzij snelle breaks en goed positiespel de winst probleemloos naar zich toe. Op bezoek bij Polar Bears in Ede – de club waarvan de dames, heren en jongens en meiden onder 17 allen uitkomen in de nationale Eredivisie – speelden de vrouwen van De Zaan een prima partij. De 8-10 winst vormt een mooie aftekening van het getoonde spel. In het water dit keer weer talrijke internationals waaronder Maud Koopman aan Zaanse zijde. Haar aanwezigheid zorgt voor rust in het team en dat maakte dat de winst met terug kon worden genomen naar de Zaanstreek.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl