Ogulcan Sadiroglu volgend seizoen van OFC naar DEM

Oostzaan- Voetbalclub OFC uit Oostzaan, uitkomend in de 3e divisie zondag raakt jeugdinternational van Turkije- Ogulcan Sadiroglu- kwijt aan competitiegenoot DEM. De linksbenige speler heeft daarmee slechts een jaar voor de Oostzaners gespeeld, in een seizoen waarin pas vier wedstrijden werden gespeeld en dat door corona is stilgelegd. In Oostzaan zal ook Roy van der Mije na dit seizoen vertrekken. Hij gaf aan over te stappen naar ADO`20 in Heemskerk. De Beverwijkse club versterkte zich eerder al met aanvallende middenvelder Tom Kok die overkomt van RKVV Velsen.
De 21 jarige Sadiroglu werd op zijn vijftiende door AZ gescout bij hfc EDO uit Haarlem. Afgelopen seizoen ging hij van Jong AZ naar OFC.  Als voetballer van AZ kwam de Haarlemmer uit voor het Turks elftal onder 17, onder 18 en onder 19. Hij zal er mede voor moeten zorgen dat de 3e divisionist van de voorlaatste plek af komt. Het Beverwijkse DEM raakte eerder al Sem van Amersfoort en Lefteris Grammenidis kwijt aan concurrent Odin’59 dat op zaterdag voetbal.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl