Fraai jubileumlogo vvv Westzaan 100 jaar, `n eeuwige liefde

Westzaan- Bij voetbalclub vvv Westzaan zijn ze begonnen om het 100-jarig bestaan in te luiden. De dorpsclub is opgericht in 1921 en hoopt dit jaar nog op een feest. Op exact 13 juni 2021 zijn de Westzaners namelijk jarig. Vanaf die datum is de club echt `koninklijk` en zal er menig fakkel mogen worden ontbrand.
Eerder al vermeldde de kroosduikers op zoek te zijn naar een tijdelijk uniek logo en tevens een pakkende slogan.  Er werd een oproep aan creatievelingen gedaan om iets origineels te bedenken in de vorm van een aangepast jubileumlogo en bijpassende slogan. Hieraan werd volop gehoor gegeven. Het was Edwin Stolp die als winnaar uit de bus kwam en daardoor een interessante prijs in de wacht sleepte. Hij ontwierp een prachtige tijdelijk jubileumlogo vvv Westzaan 100 jaar. Het logo is hieronder bijgevoegd. Dit zijn wij en zo ademen we, aldus de voorzitter van vvv Westzaan Stefan Gorthuis. Ook hij kan zich helemaal vinden in het nieuwe ontwerp. Voor hem en vele andere clubmensen binnen Westzaan geldt: v.v.v. Westzaan, `n eeuwige liefde!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl