Martin de Groot in Amsterdam door bij a.v.v. Swift

Amsterdam- De trainers Martin de Groot, Rob Prevoo en Peter de Groot zijn ook aankomend seizoen actief voor de zaterdagselectie van a.v.v. Swift uit Amsterdam. De beide trainers (Martin  en Peter en ook keepertrainer Rob) verlengen hun verblijf op het Olympiaplein met in ieder geval het seizoen 2021-2022. De samenwerking met Martin en Rob gaat voor de Mokummers daarmee het derde opeenvolgende jaar in. De Groot was daarvoor 4 jaar actief als trainer van Fortuna Wormerveer-de club waar hij zelf ooit furore als speler maakte- maar werd daar vorig jaar vlak voor het einde van de competitie ontslagen. De Groot greep met de Amsterdammers maar net naast de eerste periodetitel en staat op dit moment vijfde op de ranglijst in de Hoofdklasse B Zaterdag.

Martin laat desgevraagd weten dat het totaalplaatje bij a.v.v. Swift voor hem een belangrijke reden is om bij de Amsterdammers actief te blijven. De spelersgroep en de rest van de technische staf hebben alles in zich om optimaal te presteren. Daarnaast is er bij a.v.v. Swift aandacht en begrip voor belangrijke zaken naast het voetbal. Die combinatie geeft een klik waaruit mooie dingen ontstaan en waardoor het prettige werken is bij Swift.

Archieffoto: José Mol 

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl