UEFA cancelt Youth League

Alkmaar/Zaanstreek- AZ speelt dit seizoen niet in de UEFA Youth League. De Europese voetbalbond heeft woensdag besloten dat het Onder 19-equivalent van de Champions League wordt afgelast. Dit naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus.
AZ was als Nederlandse nummer één van de vorige jaargang gekwalificeerd voor de Youth League. De ploeg van trainer Jan Sierksma was in de loting gekoppeld aan Galatasaray en zou op 2 maart in Istanbul zijn toernooidebuut maken.
Komend seizoen
Er is vooralsnog geen duidelijkheid over AZ’s eventuele Youth League-deelname in het komende seizoen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl