Jeroen Kroes na 10 jaar terug als hoofdtrainer Alcmaria Victrix

Alkmaar- Per ingang van het komende seizoen zal Jeroen Kroes hoofdtrainer zijn van het eerste elftal van Alcmaria Victrix op zondag. Het bestuur van van de Alkmaarders heeft overeenstemming bereikt met de 47-jarige inwoner uit Assendelft. Van 2008 tot en met 2011 was hij al eerder hoofdtrainer bij  ‘Alkmaars oudste’, destijds derdeklasser.

Begin 2011 besloten beide partijen om uit elkaar te gaan en hierna werd Jeroen coach van het beloftenelftal van Odin’59 en assistent bij topklasser ADO’20, beide uit Heemskerk. Vervolgens stond hij als hoofdtrainer aan het roer bij respectievelijk vv Monnickendam, Stormvogels IJ.V.V, Koninklijke HFC (Jong HFC en Zat. 1) en FC Castricum. Het afgelopen seizoen was hij werkzaam bij SDOB in Broek in Waterland, waar hij deel uit maakte van een uitgebreide technische staf. In Alkmaar kijken ze nu al uit naar de hernieuwde samenwerking en wensen Jeroen veel succes!

foto onderschrift: bestuurslid technische zaken Dick Bakker en Jeroen Kroes tekenen de overeenkomst.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl