Jong AZ-Jong FC Utrecht vervroegd naar 16;30

Zaanstad- Het duel tussen de nummer 18 en 15 in de Keuken Kampioen Divisie Jong AZ en Jong FC Utrecht van komende vrijdag is wegens de verwachte weersomstandigheden vervroegd naar 16:30 uur. Zo maakte de KNVB woensdagmiddag bekend. Oorspronkelijk werd er om 18:45 uur afgetrapt. Het duel wordt zoals gebruikelijk afgewerkt op het AFAS Trainingscomplex in Zaanstad/Wijdewormer.
De duels tussen Jong PSV-Helmond Sport en Almere City-FC Volendam die eveneens voor vrijdag op het programma stonden zijn al afgelast. De ploeg van Jong AZ zal in het seizoen 2021/22 een nieuwe trainer voor de groep zien. Het contract tussen AZ en Michel Vonk werd in goed overlegd deze week beëindigd. Wie zijn opvolger zal worden is nog niet bekend.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl