Gebroeders Huisman te gast in derde aflevering: Sport in Zaanstad

Zaanstad- Aankomende vrijdag 12 februari 2021 staat de  derde uitzending van Sport in Zaanstad op de agenda. Een sportprogramma op de Zaanse tv dat tot stand komt door samenwerking tussen Voetbal In Zaanstad, Sport In Zaanstad en ZaanTV. Editie drie valt – net als de voorgaande twee – onder het regime van de avondklok. U ziet ons vanaf  vrijdag weer ìn beeld`voorbijkomen zonder dat wij in overtreding zijn. Want omwille van alle regels hebben we dit programma net iets eerder opgenomen zodat al onze gasten en medewerkers zonder boetes thuis mee kunnen kijken.
Een sportprogramma om de week is een hele klus. Zeker als er maar bar weinig gesport kan/mag worden. Gelukkig is de redactie van dit programma niet voor één gat te vangen. Want op de achtergrond is er natuurlijk van alles gaande. Het programma zit gewoon weer lekker vol. Sterker nog: er ontstaan al wachtlijsten. Wat hebben we voor u in de aanbieding? Raymond Dorjee en Ralph Kerssens gaan de strijd aan met de gebroeders Huisman. Echte voetbaldieren en een aartje naar hun vaartje. Nu beiden actief als trainer. De oudste van het stel, Raymond Huisman is trainer van het tweede elftal van sc Hercules Zaandam en jongste broer Raymond Huisman heeft getekend.
Na hun gesprek duiken we even de Korfballeague in. Samenvattingen van de laatste gespeelde ronde met helaas nederlagen voor onze Zaanse vertegenwoordigers KZ en Groen Geel. Dan gaan we tot grote hoogte stijgen. De Nederlands recordhouder polsstokhoogspringen is onze gast. Hij springt met gemak 5.81 m maar Menno Vloon is gewoon via de trap de studio binnengekomen. Tot slot van deze uitzending kijken we ook nog even rond op de ijsbaan in Assendelft. Want het vriest en dan ontstaat de Elf Stedenkoorts. En koorts is in dit coronatijdperk een uiterst beladen woord. Alvast veel kijkplezier en mocht u tips of suggesties hebben? Mail deze dan naar info@voetbalinzaanstad.nl of info@sportinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl