Baan IJsvereniging Assendelft geopend

Assendelft- Aan de voorbereiding en bezieling kan het niet liggen bij de plaatselijke ijsvereniging. De vrijwilligers van IJsvereniging Assendelft hebben heel veel werk verricht om de baan sneeuwvrij te krijgen. Het maakte dat er woensdagmiddag een ZaanTV ploeg langs kwam voor een reportage. Marcel wist de zaken vakkundig vast te leggen. Daarin vertelde secretaris Piet de Jong dat er nog wel wat vorst nodig was om een betrouwbare ijsbaan te garanderen.
Vanochtend bleek dat de vorst zijn werk had gedaan en is het oordeel dat de baan open kan. Dat zal dan op zijn vroegst vanmiddag vanaf 14.00 zijn en in eerste instantie voor kinderen (tot 18 jaar). Om al het nieuws te volgen is het verstandig de website en facebookpagina van de club goed in de gaten te houden. Wie lid wil worden van de ijsvereniging stuurt een berichtje naar penningmeester Jan Kleyn en hij regelt direct de inschrijving (kleynjan@hotmail.com)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl