Michel Vonk vertrekt na de zomer bij Jong AZ

Zaanstad- AZ en Michel Vonk gaan aan het einde van het huidige seizoen uit elkaar. Na goed onderling overleg hebben beide partijen besloten een andere weg in te slaan. Dat betekent dat er na drie seizoenen een einde komt aan een goede samenwerking. De 52-jarige Vonk werd in 2018 aangesteld als hoofdtrainer van Jong AZ en is in het bezit van een aflopend contract.

De spelersloopbaan van Vonk begon in 1986 bij AZ, waar hij in vier seizoenen tot 111 wedstrijden in het eerste team kwam. Nadat Vonk tussen 2007 en 2011 al jeugdtrainer bij AZ was, keerde hij in de zomer van 2018 terug in Alkmaar. In de afgelopen drie seizoenen coachte Vonk tot dusver 90 Jong AZ-wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.  De Castricummer Vonk (52) blijft tot en met het einde van dit seizoen met Jong AZ actief in de Keuken Kampioen Divisie. Bij de hoofdmacht van AZ werd er eerder al afscheid genomen van Arne Slot en Marino Pusic. Wie de opvolgers gaan worden is tot nog toe onbekend. Tijdelijk zijn Pascal Jansen en assistent Kenneth Goudmijn verantwoordelijk gesteld.
 

 
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl