Assendelver Mouad Ben Chekh verlengt bij ODIN`59

Assendelft- Voetbalnieuws is er bijna altijd. Je kunt het je, terwijl de natuur de sportvelden met een dikke laag sneeuw bedekt en de gevolgen van het coronavirus het voetbal nog steeds in de wurggreep heeft haast niet voorstellen, maar de werkzaamheden van de technische staf gaan gewoon door. Zo ook in Heemskerk, waar de scheidend vv Assendelft trainer Alex Geernaert volgend seizoen coach wordt. Daar kan hij in het seizoen 2021/22 in ieder geval rekenen op één Zaankanter die weer voor een basisplek gaat en de club trouw blijft. Mouad Ben Chekh. Eerder speelde de inwoner van Assendelft voor ADO`20, Chabab en OFC en in de zaal voor FCZSW/FC Zaanstreek.

Op de achtergrond wordt er druk gesleuteld aan de samenstelling van de selectie voor 2021-2022 en zijn de Heemskerkers verheugd te kunnen melden dat van de huidige selectie er inmiddels 15 spelers hun overeenkomst met ODIN ’59 hebben verlengd. In samenspraak met de toekomstige hoofdtrainer Alex Geernaert is de TC erin geslaagd om de overeenkomsten met Romain de Jong (k), Sersinio Profijt (k), Joost Meendering (k), Geoffrey Akwasi Acheampong, Mouad Ben Chekh, Maurice Blokzijl, Lars Boekel, Tom de Groot, Dustin Mijnders, Mart Willemse, Nick Burger, Niels Jager, Ahmed Al Mahdi, Luke Vahle en Thom de Vries met een jaar te verlengen.

Met een paar spelers wordt nog overlegd.
Vijf spelers zullen aan het eind van dit seizoen de club verlaten: Jim Hulleman en Koen Tros gaan naar Koninklijke HFC, Nicky Eekhout vertrekt naar VVSB, Piet Halman begint aan een buitenlandse stage in Zweden en Jayson Halman is op zoek naar een een nieuwe uitdaging. Routinier Niels Buijs stopt met selectievoetbal en gaat zich richten op zijn maatschappelijke carrière bij de politie. Hij zal zich wel (waar mogelijk) blijven inzetten voor de vereniging. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl