Korfballers ZKC`31 krijgen vriendensteun

Zaandam – In deze nagenoeg korfballoze periode kan iedere korfbalvereniging extra steun goed gebruiken. Bij ZKC’31 op het sportpark Jagersveld aan de Doctor H.G. Scholtenstraat is men zeer in de nopjes met de steun van de VriendenLoterij. Deze steunt de club met liefst 5.000 euro zo meldt RTVZaanstreek.
Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor korfbalvereniging ZKC’31 uit Zaandam! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. ZKC’31 gaat het geld gebruiken om de verouderde toiletten in het clubhuis te renoveren. Erwin Boutsma, voorzitter van ZKC’31: “Fantastisch! We zijn bezig met het moderniseren van ons sportcomplex. Dankzij deze bijdrage kunnen we de zeer verouderde toiletten in ons clubhuis renoveren.”
‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl