Je staat schaak Sjaak!

Zaandam – Helaas. Schaakwonder Beth Harmon hebben ze niet gespot vorige week zondag tijdens het coronarondje over de Zuiddijk. Wel stoere kerels die de stevige vrieskoude trotseerden rond het levensgrote schaakspel dat te vinden is naast het parkeerterrein op de Burcht. Inmiddels ziet de burcht er door het winterse weer geheel anders uit en is buiten schaken momenteel een risicovolle bezigheid. Hetzelfde geldt voor het rondje stadswandeling 075, maar de mogelijkheden liggen er al dien je jezelf wel goed te beschermen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl