Code oranje: Bij sneeuwval het hoofdveld niet te betreden

Oostknollendam- Code oranje betekende in Oostknollendam inspelen op de actualiteiten. Er was de afgelopen paar dagen zeker geen voetbal want getraint kan er niet worden. Wat zal hoofdcoach Andy Huitema een tijd overhouden. Zelfs in de eredivisie werden er wedstrijden afgelast wegens barre weersomstandigheden. Net als altijd volgden er interessante persberichten vanuit het meest noordelijke plaatsje van de Zaanstreek.Hierin vaak aandacht voor de sport activiteiten uit het dorp. Bestuurslid René Oortwijn heeft in de locatieplaats van zijn voetbalclub een mooi tafereel vastgelegd. De Sluisbrug in Oostknollendam ziet er prachtig uit, al is het momenteel een behoorlijke opgave het dorp in of uit te komen.
‘Bij sneeuw niet op hoofdveld’ is het dwingende advies richting de voetballers die hun talenten vertonen op het kunstgras. Zo ook voor de spelers van de VV Knollendam. De sneeuw op zich is niet slecht voor het veld, het betreden echter wel. Dat hoort onder de gebruiker alom bekend te zijn. En die witte laag blijft er nog wel even liggen volgens de laatste weerberichten.
Om die reden werd in in Oostknollendam zaterdag reeds een bord geplaatst. De strekking? Elders sneeuwpoppen maken aub! In de wandelgangen van de club was het ook de vraag of de maandagochtend ploeg (beter bekend als de Mop) deze maandagmorgen nog wel door kan gaan, met dit weer? ‘Jawel’, zegt voorman Jaap Leegwater. ‘Ik kan er lopend heen, ben binnen aan het schilderen. En zie dan wel wie er verder nog komt’.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl