Adri Looijen (DZS) tekent bij zaterdag eersteklasser vv Monnickendam

Zaanstad-Als hekkensluiter van de 1e klasse A heeft vv Monnickendam Adri Looijen weten te strikken.  De Waterlander vervangt daarmee het aangetrokken driemanschap Ronald Dooijweweerd (eerder 5 jaar zvv Zaanlandia) en de gebroeders Ab Persijn en Jos Persijn. Daarmee heeft Looijen zich omhoog weten te werken, daar waar hij eerder wat pech had bij diverse Zaanse en Waterlandse voetbalclubs. Eerder stapte de trainer (door een geschil met de voormalig voorzitter Hans Seitner) op bij vv Jisp. Dit om vervolgens bij DZS aan de slag te gaan. Dit houdt in dat zaterdag vierdeklasser DZS in Wijdewormer op zoek zal moeten naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2021/2022.
Met de overstap naar vv Monnickendam keert Looijen terug bij een club die in de hogere regionen van het amateurvoetbal uitkomt. De oefenmeester zag eerder, in de Zaanstreek zijn aanstelling in 2018 bij FC Zaandam niet doorgaan. Hij zou na de samensmelting van Zilvermeeuwen en Hellas Sport de zondagtak van de nieuwe vereniging onder zijn hoede krijgen. Maar de spelers van met name voetbalclub zvv Zilvermeeuwen (nu FC Zaandam) zochten hun heil elders, waardoor het bestuur van de nieuwe (zaterdag-)vereniging zich destijds genoodzaakt zag een streep te zetten door de zondagselectie. FC Zaandam (fusie Hellas Sport en Zilvermeeuwen) zit inmiddels wederom in een fusiegesprek omdat de club mogelijk met ZVV Zaanlandia doorgaat als wederom een nieuwe fusie vereniging.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl