Winterse omstandigheden bij sportclubs

Zaanstad-Vanwege de winterse omstandigheden zijn de velden tot nader order waarschijnlijk niet beschikbaar voor trainingen. Trainen lijkt dan ook praktisch onmogelijk. Ieder nadeel heeft zo zijn voordeel want het levert wel hele fraaie winterse plaatjes op.
Je moet even goed kijken naar de bijgaande foto maar als u goed kijkt herkent u het Provily Sportpark, het complex van Sporting Krommenie. De foto is geschoten vanaf de Ham kant.  Het is vanaf nu mogelijk om je club persbericht met foto te uploaden via

Post een bericht voor je club

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl