5000 euro namens de VriendenLoterij voor de clubkas voor ZCFC

Zaandam- Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging ZCFC uit Zaanstad. De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. ZCFC gaat het geld gebruiken om de uitgestelde renovatie van het buitenterras en de speeltuin op het sportcomplex te realiseren.

Een mooi bericht zo aan het begin van het jaar, de Vriendenloterij heeft het verzoek voor het opknappen van de speeltuin en het terras beloond met het geweldige bedrag van €5.000,-      Maar wat gaat de club met dit bedrag doen? Op de website van de Zaandammers valt te lezen dat er binnenkort met tal van werkzaamheden zal worden gestart. Onder andere het vervangen van hekwerk rondom de speeltuin en het vervangen van de huidige ondergrond van de speeltuin zodat dit nog veiliger en onderhoudsvriendelijker zal zijn. Als laatste staat het vervangen van het houtwerk rondom het terras, het complete hekwerk en de plantenbakken op het lijstje. Mario Kooi en Andre de Boorder hebben inmiddels de koppen bij elkaar gestoken en zullen vanuit hun hoveniers- en houtexpertise, hun advies over de planning en uitvoering geven. Martijn Jonker, duovoorzitter van ZCFC: “Geweldig! De speeltuin en het buitenterras op ons sportcomplex zijn echt aan een opknapbeurt toe. Door de coronacrisis hebben we deze plannen moeten uitstellen. Dankzij deze bijdrage kunnen we dit nu gaan aanpakken!”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden op www.clubsvandeweek.nl
Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar de clubkas.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl