Wethouder van sport Gerard Slegers opent met mooie duik zwembad de Crommenije

Krommenie- Met een mooie duik van wethouder van sport: Gerard Slegers en een paar fanatieke leden van zwemvereniging De Ham is vanmorgen het buitenbad van De Crommenije geopend verklaard zo meldt de gemeente Zaanstad op haar social media kanalen. Onder prima omstandigheden, zo rond een graad of 5 werd er onder toeziend oog van de pers een duik genomen. Kun je ook niet wachten om wat baantjes te trekken in het fraaie buitenbad aan het Rosariumpark 1 in Krommenie? Koop dan snel een kaartje via de website van Sportbedrijf Zaanstad.
Fotografie: Pascal Fielmich
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl