Eigenaar Sportcentrum De Club bezorgd over de toekomst

Assendelft – De sportscholen zijn al maanden dicht vanwege de coronamaatregelen. De pijnlijke realiteit is dat overal in deze sector ontslagen gaan vallen. De steunpakketten zijn voor veel ondernemers bij lange na niet kostendekkend. Afgelopen week heeft het ook geleid tot ingrijpende veranderingen bij Sportcentrum De Club B.V. in Assendelft. Het sportcentrum heeft afscheid moeten nemen van een aantal personeelsleden en drastisch moeten verbouwen om door te kunnen gaan. De Club, gevestigd aan de Industrieweg in Assendelft, was tot vorig jaar nog hét kloppend sporthart van Assendelft. “Onze trouwe leden zijn nu onze hartbewaking, want met de steun van de overheid redden wij het niet”, laat Mede-eigenaar Jasper De Knegt weten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl